WELKOM

Welkom op de website van Obs de Tandem in Roden. De Tandem telt tussen de 140 en 150 leerlingen, verdeeld over 8 groepen. De Tandem is een openbare basisschool waar elk kind vanaf vier jaar welkom is. Een betrokken, ervaren en enthousiast team streeft ernaar een sfeer te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen. Op deze website vindt u informatie voor ouders van kinderen die onze school al bezoeken en voor ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind.
Via de nieuwspagina stellen wij u op de hoogte van actualiteiten op school. Alle verschenen nieuws-brieven van het lopende schooljaar kunt u op de nieuwspagina vinden in pdf-formaat. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwsbrief.
In de rechterkolom op deze pagina vindt u ook: de meest praktische links onder 'Snelmenu' en fotoreportages van actuele schoolactiviteiten onder: https: //sites.google.com/site/obsdetandemroden/ .  Alle schooldocumenten en formulieren kunt u vinden het hoofdmenu 'Informatie, onder down-loads en links. 
Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen we u graag naar onze schoolgids. Mocht u bepaalde informatie niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met de directeur van de school,   
Agnes de Groot.​​

OBS DE TANDEM

Klimop 2
9301 PK Roden
050-5017172
info@obsdetandemroden.nl
www.obsdetandemroden.nl


SNELMENU

Recente nieuwsbrief
Schoolgids 2018-2019
OPO Noordenveld
Schoolkalender
​​ ​​