Welkom

Welkom op de website van de OBS de Tandem in Roden. De Tandem telt ongeveer 140 leerlingen, verdeeld over 8 groepen. De Tandem is een openbare basisschool waar elk kind vanaf vier jaar welkom is. Een betrokken, ervaren en enthousiast team streeft ernaar een sfeer te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen. Op deze website vindt u informatie voor ouders van kinderen die onze school al bezoeken en voor ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind.
Via de nieuwspagina stellen wij u op de hoogte van actualiteiten op school. Alle verschenen nieuwbrieven van het lopende schooljaar kunt u op de nieuwspagina vinden in pdf-formaat. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwsbrief.
In de rechterkolom op deze pagina vindt u ook: De meest praktische links onder 'Direct naar' en fotoreportages van actuele schoolactiviteiten onder https://sites.google.com/site/obsdetandemroden
Alle schooldocumenten en formulieren kunt u vinden via het hoofdmenu 'Informatie' onder downloads en links.
Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen we u graag naar onze schoolgids. Mocht u bepaalde informatie niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met de directeur van de school, Agnes de Groot.

.

www.obsdetandemroden.nl